NEWS

Anja vs Peter

Eindelijk, het laatste en nieuwste spel is er dan, het 16e online spel, hierbij: Anja vs Peter! Probeer het nu! Het spel is te vinden onderaan het gamesframe!

Wil je een spel met variatie in pick-ups? Een spel met variatie in blokken, gameplay, soort spel, tactiek en zelfs in spelers? En moet het ook nog met z'n tweeën zijn? Dan is Anja vs Peter iets voor jou!

Je speelt het spel met twee spelers: eentje speelt voor Anja, eentje voor Peter. Anja mag bepaalde bollen niet aanraken, en andere moet ze juist pakken. Daarvan hangt het hele spel eigenlijk af. Maar... natuurlijk heeft Peter ook zijn doel! Hij moet het Anja moeilijk maken! Als hij bollen pakt, komen er weer andere bollen bij die het moeilijker maken voor Anja! Klinkt ingewikkeld? Niet getreurd, je hebt het spel zo door! Natuurlijk zijn er ook nog extra pick-ups, en leuke effecten. Maar de basis van het spel blijft hetzelfde, Anja moet voor zichzelf zorgen, terwijl Peter het haar nog moeilijker maakt!

Het spel is ideaal om voor de lol tegen een vriend, familielid, of zelfs collega te spelen! Je kunt er mee lachen, en je traint ook nog je ogen.

Dus speel nu Anja vs Peter!!!
Dat kun je doen door aan de onderkant van het gamesframe te kijken, of door direct hier te klikken!

---   This website and its contents are ©MM-Games 2005-2008   ---